Domžalskemu moštvu se je na treningu danes pridružil Joshua Parker, ki je imel zaradi okrevanja po rutinskem operativnem posegu kolena malce daljši odmor kot večina domžalskih nogometašev.


23-letni Londončan, ki je jeseni v dresu Domžal odigral devetnajst tekem in se osemkrat vpisal med strelce, je med zimskim odmorom v krogu domačih povsem okreval in medtem med znanci širil tudi dober glas o Sloveniji. V pogovoru za spletno stran domžalskega prvoligaša je med drugim spregovoril tudi o ambicijah in pričakovanjih za spomladanski del sezone, kjer želijo Domžalčani izboljšati točkovni izkupiček in položaj na lestvici ter si morebiti priigrati tudi nastop v kvalifikacijah za evropsko ligo: “Osebno mislim, da bi moral biti naš cilj ostati neporažen do konca sezone. Z recimo desetimi zmagami in šestimi remiji bi imeli lepe možnosti za uspeh, seveda pa je to veliko lažje reči kot storiti. Prepričan sem, da bomo v drugem delu sezone postavili stvari na svoje mesto.”

Reprezentant Antigve in Barbude, ki so ga med zimskim premorom povezovali tudi s prestopom v vrste Maribora, Kopra ali Olimpije, bo tudi spomladi eno glavnih orožij trenerja Luke Elsnerja, sam pa si želi na šestnajstih ligaških obračunih še osemkrat zatresti nasprotnikovo mrežo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…