Viktor Trenevski ni več trener prvoligaša iz Zavrča, 41-letni Makedonec je po včerajšnjem porazu proti kranjskemu Triglavu dobil odpoved iz strani kluba.


Nekdanji nogometaš Budučnosti, Partizana, Mure, Kopra, Olimpije, Drave, Nafte in drugih klubov, je moštvo Zavrča prevzel lani v začetku leta, ko je na klopi zamenjal Zlatka Gaborja, s katerim sta pravzaprav zamenjala kluba, saj je Trenevski pred tem vodil Veržej. Trenevski je novinca med prvoligaši jeseni popeljal do tretjega mesta in nanizal kar nekaj dobrih rezultatov, saj je moštvo dvakrat premagalo Maribor, na obronkih haloških hribov pa so svoja orožja položili tudi nogometaši Kopra, Rudarja, Olimpije in Celja. Trenevski je za spletno stran Šport TV-ja potrdil, da ni več trener Zavrča, moštvo pa bo do nadaljnjega po vsej verjetnosti vodil dosedanji pomočnik Željko Orehovac.

Brata Miran in Roman Vuk, mecena kluba, sta bila sicer v zadnjem času po poročanju nekaterih slovenskih medijev pod drobnogledom hišnih preiskav, kar naj bi po neuradnih informacijah pustilo posledice tudi pri nogometaših.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…