Koprčani so bili v jeseni eno od pozitivnih presenečenj prvenstva. Kljub nejasni usodi pred pričetkom sezone, je uspel trener Rodolfo Vanoli s pomočjo vodstva kluba sestaviti konkurenčno moštvo, ki bo v spomladanski del sezone krenilo z dvema točkama zaostanka za vodilnim Mariborom.


Primorci v zimskem prestopnem roku niso kaj dosti spreminjali moštva, vsaj zaenkrat se zdi, da bodo ostali vsi nosilci igre, tudi Miroslav Ćovilo in Goran Galešić, ki sta med prestopnim rokom vzbudila največ zanimanja. Ravno tako pa so se ob izteku prestopnega roka pojavila namigovanja, da naj bi se drugoligaška Spezia, katere lastnik je Gabriele Volpi, sicer tudi lastnik Rijeke, ogrela za mladega Domna Črnigoja, a naj bi italijanska stran po poročanju Primorskih novic ponudila nesprejemljive pogoje. Primorske novice obenem dodajajo, da naj bi bil blizu vrnitev v koprsko ekipo tudi Jaka Štromajer, ki je dres kanarčkov nosil že med leti 2002 in 2004. Napadalec, ki je v Sloveniji igral še za Triglav, Domžale, Celje in Dravo, se je vse od leta 2007 potepal po Romuniji, kjer je igral za Pandurii, Ramnicu in Otelul.

Če se Štromajer, ki s Koprčani trenira že nekaj časa, po Mustafu Nukiću in Vasji Simčiču še tretji novinec na Bonifiki pa bo znano prihodnji v prihodnjih dneh.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…