Mariborčani so sredi drugega polčasa včerajšnjega obračuna z lizbonskim Sportingom nekaj minut morali igrati z igralcem manj. Zdravniška služba vijoličastih je namreč potrebovala kar nekaj minut, da je “pokrpala” zlomljeni nos Petra Stojanovića.


Mladi bočni branilec vijoličastih, ki se je ob stranski črti hrabro boril s prvi zvezdnikom zeleno-belih Luisem Nanijem, se je sredi drugega polčasa, ki se je zaradi težav z razsvetljavo začel s 45-minutno zamudo, pobližje spoznal s podlahtjo izkušenega zvezdnika, saj je iz dvoboja izšel z zlomljenim nosom. Kot so zapisali na klubski spletni strani, so se zapleti začeli šele po tekmi, predstavniki domačega kluba so Stojanovića napotili v zasebno bolnišnico, kjer pa ga z obrazložitvijo, da nimajo pogodbe za opravljanje dejavnosti z drugimi klubi, niso želeli pregledati. Po vrnitvi v hotel in ob stopnjevanju bolečin so se vijoličasti odpravili še na pregled v mestno bolnišnico, a tudi tam ni šlo brez zapletov.

Čeprav je na nočni obisk bolnišnice prišel s podplutbami in je bila asimetrija vidna tudi na rentgenski sliki, so portugalski zdravniki zatrjevali, da nos ni zlomljen. Ljubljančan, ki je minuli teden doživel tudi reprezentančni krst, je ostal brez operativnega posega, po današnjem popoldanskem pristanku pa ga je klubska zdravniška služba odpeljala na temeljit pregled v mariborsko bolnišnico. Po prvih informacijah kaže, da ima Stojanović zlomljen del nosu. Natančnejši podatki o stanju sledijo po četrtkovem pregledu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …