Kranjski nogometaši pričnejo s pripravami v ponedeljek, 17. junija. Priprave bodo Kranjčani v celoti opravili v domačem okolju. Medtem pa so ekipo že zapustili trije zelo pomembni igralci, Enis Đurković je okrepil Olimpijo, Anže Jelar se je preselil v Domžale, Vladu Šmitu pa je potekla posoja.


Ker pa ekipa za novo sezono še ni izoblikovana, so Kranjčani najavili prvo okrepitev. Zopet se v domačo jato vrača stari znanec navijačev Triglava 24-letni Bernard Stjepanovič. Povratnik v kranjskem moštvu se najbolj znajde v zvezni vrsti, dobro pa igra tudi na branilskem položaju.

»Vesel sem bil povabila, da se vrnem v svoj klub. Še kako me zanima igranje v Prvi ligi in nadgradnja kariere,« so prve Stjepanovičeve besede, ki se zelo veseli sodelovanja s trenerjem Dušanom Kosičem. Po enoletni odsotnosti zaradi poškodbe pa se na nogometne zelenice vrača napadalec Ajdin Redžić.

Triglav bo prvo prijateljsko tekmo odigral v Kranju, v gorenjsko prestolnici bo 25. junija gostovala Rijeka, ki jo vodi bivši slovenski selektor Matjaž Kek z Rijeko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…