Štirinajsti krog Prve Lige Telekom Slovenije bodo zaradi prepovedi igranja izpustili štirje nogometaši. Denis Halilović, Welle Ndiaye, Dragan Čadikovski in Peter Murko, so namreč na tekmah trinajstega kroga izpolnili kvoto štirih rumenih kartonov.


Viktor Trenevski, trener Zavrča, bo moral tako v petek, ko na obronkih Haloz gostujejo Domžalčani, zadnjo linijo sestaviti brez Petra Murka, ki je v letošnji sezoni zbral osem nastopov in zadel tudi za veliko slavje proti Mariboru. Celjani se bodo z ljubljansko Olimpijo spopadli brez izkušenega Dragana Čadikovskega, Goričani pa bodo na gostovanje v Velenje odšli brez Senegalca Welle Ndiayeja, a to verjetno ne bo prevelik problem za novogoriško ekipo, saj ima trener Luigi Apolloni na voljo številčno zasedbo. Bo pa njegov rojak na klopi Kopra, Rodolfo Vanoli, nekoliko bolj pogrešal Denisa Halilovića, saj imajo Koprčani kar nekaj težav s sestavo obrambne vrste.

Halilović si skupaj z nogometašem Zavrča, Dejanom Kurbusem, deli tudi vrh lestvice najbolj kaznovanih nogometašev, oba sta zbrala pet rumenih kartonov, eno srečanje pa sta zaradi izključitve končala predčasno.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…