Že včeraj smo poročali, da Domžalčani kot prvi pričenjajo s pripravami na novo sezono, danes dopoldne so namreč pod vodstvom trenerja Stevana Mojsilovića že vadili s polno paro. Tudi v tej sezoni pa se v domžalskem taboru obetajo številne spremembe, kot je srbski strateg napovedal včeraj.


Pred dnevi smo poročali, da v novi sezoni v Domžalah ne bodo igrali Zeni Husmani, Jaka Ihbeisheh, Dragan Čadikovski, Denis Halilović, Mato Šimunović in Charis Kostakis, ki so jim potekle pogodbe. Po uvodnem dnevu priprav pa so se poleg omenjenim na izhodnih vratih kluba pojavila še imena Uroša Koruna, Liridona Osmanaja, Luke Vrhunca, Vjekoslava Andrića in Saše Aleksandra Živca, ki imajo proste roke pri iskanju novega kluba.

Trenerski štab pa trenutno na treningih preizkuša kar deset nogometašev, poleg nekdanjega nogometaša Triglava in Krke Dejana Burgarja, še devet tujcev, ki se skušajo dokazati trenerju Stevanu Mojsiloviću in športnemu direktorju Mateju Oražmu. Domžalčane prva uradna preizkušnja čaka 4. julija, ko jih čaka uvodna tekma prvega kroga kvalifikacij za Ligo Europa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Usoda Vermezovića zapečatena, pri Muri bodo zamenjali trenerja

Usoda Vladimirja Vermezovića na klopi Mure je dokončno zapečatena. Stolček 60-letnega Beog…