Domžale so si z zmago v Novi Gorici krog pred koncem jesenskega dela sezone zagotovili naslov jesenskih prvakov. Domžalčani odlično delajo tudi v mladinski konkurenci, zato pogled na lestvice mladinskih kategorij ne preseneča. Rumeno-modri so namreč jesenski prvaki tudi med mladinci in kadeti, vodijo tudi na skupni lestvici mladinske in kadetske lige, medtem ko so v zahodni skupini lige starejših dečkov na tretjem mestu.


Odlični rezultati vseh selekcij so razveselili tudi vodstvo kluba, na čelu s predsednikom Stanetom Oražmom, ki se je po tekmi z Goričani, ko je bilo jasno, da so varovanci trenerja Luke Elsnerja zagotovili prezimitev na vrhu ligaške razpredelnice, v izjavi za klubsko Facebook stran zahvalil vsem tvorcem uspeha: “Iskrene čestitke mojim fantom za odličen rezultat v jesenskem delu prvenstva. Čestitke tudi vsem trenerjem, z Luko na čelu, Mateju Oražmu, Marku Elsnerju, Mihi Kebetu in vsem drugim v klubu, ki so s svojim profesionalnim in visoko strokovnim delom zaslužni za izjemne uspehe. Zahvala pa tudi vsem klubskim podpornikom in sponzorjem, kajti to je tudi njihov uspeh in zasluga, saj brez njih teh izjemnih rezultatov ne bi mogli doseči. Najboljši smo tako pri članih kot mladincih in kadetih, pa tudi ostale selekcije so tik pod vrhom. Zahvala tudi Občini Domžale in županu Toniju Dragarju, ki se zaveda pomena profesionalnega športa v občini Domžale. Že vrsto let namreč zelo uspešno združujemo najboljši možni amaterizem in najvišji profesionalizem, saj smo prerasli v kolektiv, kjer si kruh služi preko šestdeset ljudi.”

Rumeno-modri bodo v spomladanski del sezone krenili z najboljšim izkupičkom, kakšna bo prednost bo jasno po zadnji tekmi, ko v Domžale prihajajo razpoloženi Celjani. Lahko Domžalčani spomladi ponovijo dosežek iz leta 2007 in 2008, ko so že postali državni prvaki?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …