Napadalec Olimpije Andraž Šporar je odpravil težave s poškodbo stopala in se pridružil treningom ljubljanskega prvoligaša.


Član reprezentance do 21 let, ki se je v jesenskem delu sezone v dresu Olimpije na 21 tekmah devetkrat vpisal med strelce, je v zadnjih dneh že pričel s tekmo, pred tem pa je skrbel za fizično pripravo. Po lažji poškodbi gležnja pa se je ekipni vadbi priključil tudi Nik Omladič, ki je podobno kot Šporar, izpustil obračun z Ivančno Gorico. Še dober teden počitka pa čaka tudi branilca Antonia Delamea Mlinarja, ki ga muči poškodba mišice. Ljubljančani naj bi se sicer v četrtek odpotovali na priprave v Umag (uradne potrditve s strani kluba še ni), kjer bodo odigrali tudi štiri pripravljalne tekme. Uvodoma se bodo pomerili z beograjskim Voždovcem, vmes dvakrat z lokalnima nižjeligašema, za konec pa jih 14. februarja čaka še obračun s podgoriško Budučnostjo.

Ne počivajo pa niti v navijaški skupini Green Dragons, ki je pričela z akcijo “Poravnava krivic”, tako se bodo na marčevskem obračunu z Mariborom spomnili družine Behrić, ki je v klubu dolga leta skrbela za področje opreme.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…