Napadalec Olimpije Andraž Šporar je odpravil težave s poškodbo stopala in se pridružil treningom ljubljanskega prvoligaša.


Član reprezentance do 21 let, ki se je v jesenskem delu sezone v dresu Olimpije na 21 tekmah devetkrat vpisal med strelce, je v zadnjih dneh že pričel s tekmo, pred tem pa je skrbel za fizično pripravo. Po lažji poškodbi gležnja pa se je ekipni vadbi priključil tudi Nik Omladič, ki je podobno kot Šporar, izpustil obračun z Ivančno Gorico. Še dober teden počitka pa čaka tudi branilca Antonia Delamea Mlinarja, ki ga muči poškodba mišice. Ljubljančani naj bi se sicer v četrtek odpotovali na priprave v Umag (uradne potrditve s strani kluba še ni), kjer bodo odigrali tudi štiri pripravljalne tekme. Uvodoma se bodo pomerili z beograjskim Voždovcem, vmes dvakrat z lokalnima nižjeligašema, za konec pa jih 14. februarja čaka še obračun s podgoriško Budučnostjo.

Ne počivajo pa niti v navijaški skupini Green Dragons, ki je pričela z akcijo “Poravnava krivic”, tako se bodo na marčevskem obračunu z Mariborom spomnili družine Behrić, ki je v klubu dolga leta skrbela za področje opreme.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…