V koprskem prvoligašu so včeraj potrdili že osemnajstega novinca. Na Bonifiko se je preselil izkušeni španski vezist Jonathan Niguez, ki je s kanarčki sklenil polletno pogodbo in je bil včeraj že registriran kot nogometaš aktualnih pokalnih prvakov. A znova ni šlo niti brez odhodov.


Če gre verjeti vestem s slovenske Istre, je Bonifiko po vsega nekaj dneh med kanarčki zapustil španski vratar Jacobo Sanz. Produkt mladinske šole Real Valladolida, ki v višino meri kar 196 centimetrov, je konec januarja s koprskim klubom sklenil polletno pogodbo, a je bilo sodelovanje dolgo zgolj nekaj dni. Dvaintridesetletnik naj se ne bi ujel z moštvom, zato se je nekdanji vratar PAOK-a, ki je pred selitvijo v Grčijo, kjer je igral tudi za Asteras Tripoli, pa še član Getafeja in Numancie poslovil od Kopra. Posledično igralca ni niti na posodobljenem kadrovskem seznamu na uradni klubski spletni strani, saj sta med vratarji navedena zgolj Kristijan Kahlina in David Adam, še vedno pa med igralci najdemo Daliborja Radujka, sicer zgolj eden šestih Slovencev v moštvu Slavka Matića.

V koprskem taboru so že pred dnevi odpovedali ponedeljkovo preizkušnjo z Dinamom, odpadla pa je tudi načrtovana tekma z Ajdovščino Škou.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…