Slobodan Vuk po jesenskih težavah s poškodbo v letošnji sezoni še čaka na prvi zadetek v domžalskem dresu. 25-letni Kamničan, ki za Domžale igra peto leto, je zadnjo tekmo z Mariborom pričel v začetni enajsterici in bil tudi brez doseženega zadetka s strani soigralcev proglašen za najboljšega zadetka. Kamničan, rojen sicer v bosanskem Jajcu, pa tako kot celotna ekipa ni zadovoljen s spomladanskim točkovnim izkupičkom.


“V petih tekmah smo dosegli premalo točk. Še najbolj bolita tekmi proti Rudarju, kjer celoten drugi polčas nismo izkoristili igralca več, in Zavrču, kjer smo imeli ogromno priložnosti. Nam napadalcem je najtežje, ko ne dosegamo golov. Kljub temu je pomembno, da prihajamo v priložnosti in prepričan sem, da se nam bo slej kot prej odprlo tudi v napadu,” je za spletno stran domžalskega prvoligaša dejal napadalec, ki je doslej na prvoligaških zelenicah dosegel 18 zadetkov. Na petih tekmah spomladanskega dela sezone mu je trener Elsner skupno namenil 189 minut, a Vuk priznava, da z minutažo ni najbolj zadovoljen, vendar spoštuje odločitev stratega: “Noben igralec si ne želi sedeti na rezervni klopi in to velja tudi zame. Moram priznati, da z minutažo nisem zadovoljen, vendar takšna je odločitev trenerja, ki jo popolnoma spoštujem. Želim postati standardni član prve enajsterice, zato bom na treningih še naprej trdo delal in opozarjal nase.”

Na tribuni domžalskega Športnega parka se je v nedeljo zbralo lepo število gledalcev, takšne spodbude pa si Vuk želi tudi na prihodnjih tekmah, najprej že proti Radomljam, Olimpiji, Kopru in Gorici, ki so naslednji štirje nasprotniki rumeno-modrih: “To so tekme na katerih ne smemo izgubljati točk. Vsaka ekipa v prvi ligi je vredna spoštovanja in prav na vsaki tekmi bomo morali igrati na vso moč. Tudi proti Radomljam in Gorici ne bo lahko, še veliko težje pa bo proti Kopru v pokalu in Olimpiji, saj gre za dva neposredna tekmeca v boju za Evropo. Čaka nas trd boj, ampak z optimizmom zremo v prihodnost in komaj čakamo naslednje tekme.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…