Celjani so kljub temu, da bodo Domžalčani spomladanski del sezone Prve lige Telekom Slovenije pričakali na vodilnem mestu, najlepše presenečenje jesenskega dela sezone. Po dveh uvodnih porazih z Zavrčani in že omenjenimi Domžalčani so Celjani v prvenstvu nanizali kar 18 zaporednih tekem brez poraza in bodo povsem zasluženo prezimili na visokem tretjem mestu, s štiri točkami zaostanka za vrhom lestvice.


“V prvi vrsti bi rad znova čestitke namenil svojemu moštvu, ki je pokazalo res srčno predstavo. Igra sicer ni bila na visoki ravni, kar je bila posledica težkega terena, kljub temu pa smo bili vseskozi dovolj agresivni in disciplinirani. Na koncu smo na srečo uspeli tudi zadeti in tako na najlepši možen način skleniti prvi del sezone. Zelo smo veseli te zmage, ki bi jo podaril vsem, ki so tako ali drugače povezani z našim klubom,” je po tekmi v Domžalah za spletno stran kluba dejal celjski strateg Simon Rožman. Njegovi varovanci na močno razmočeni zelenici niso prikazali najboljše predstave, a na koncu štejejo tri točke. Tudi Rožman je po zadnji jesenski obveznosti dosedanji del sezone ocenil pozitivno, a še v istem dahu opozoril, da je pred njegovim moštvom še spomladanski del sezone: “Če se ozremo nazaj, smo lahko ponosni na opravljeno. Fantje so naredili izjemno delo, vseskozi so bili maksimalno motivirani. Veseli me, da se je začetna strategija pokazala za pravilno, vsekakor pa se z doseženim ne smemo prehitro zadovoljiti. Čaka nas še drugi del sezone, v katerem imamo še marsikaj za pokazati. Minulo delo nas lahko navdaja z optimizmom.”

Pred začetkom tekme so v celjskem klubu poskrbeli za zanimivo presenečenje. Alen Obrez, predstavnik za stike z javnostjo, je v sodelovanju s trenerjem Rožmanom pripravil filmček, v katerem so nastopili najbližji družinski člani nogometašev in jih z nekaj besedami še dodatno motivirali: “Družinam nogometašev bi se najlepše zahvalil za vso podporo v dosedanjem delu prvenstva. Vseskozi so nam stali ob strani, tako je bilo tudi tokrat, ko smo z njihovo pomočjo za igralce pripravili majhno presenečenje. Tri točke ob koncu so bile lepa nagrada tudi zanje.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Peti zaporedni poraz Maribora, tudi v Helsinkih s praznimi naboji

Nogometaši Maribora so hitro zaključili svojo pot v kvalifikacijah za evropsko ligo. Finsk…