Kot smo že poročali, sta Maribor in Olimpija bili ekipi, ki sta prvi oznanili svoje zveste navijače o vsebini sezonskih vstopnic, danes pa vam predstavljamo vsebine sezonskih vstopnic nogometnih klubov Domžal, Celja, Gorice in Triglava. Najbolj ugodni so pri Domžalah, ki ponujajo sezonsko vstopnico za zgolj 60€.


Ob nakupu sezonske vstopnice prejmete vstopnico za prvo tekmo proti romunski Astri
Pri Domžalčanih si lahko z letno vstopnico ogledate 18 domačih prvenstvenih tekem, vseh domačih pokalnih preizkušenj in prijateljske tekme s Crveno zvezdo. Poleg tega imajo imetniki letne vstopnice, ki ob nakupu prejmejo vstopnico za prvo tekmo 1. kola kvalifikacij za Evropsko ligo proti romunski Astri, tudi predkupno pravico in popust pri nakupu vstopnice za prijateljsko tekmo z Leedsom, decembra pa prejmejo še stenski koledar Nogometnega kluba Domžale. Cena letne vstopnice znaša zgolj 60€, karta za posamezno tekmo pa 5€. Študentje, upokojenci in dijaki imajo pri nakupu, ob predložitvi dokumentov, popust.

Celjani z ugodno ponudbo
Z nakupom sezonske vstopnice si boste na Areni Petrol zagotovili svoj sedež in si boste lahko ogledali 18 tekem 1. SNL, vse evropske, pokalne in prijateljske tekme, katerih organizator je NK Celje. V to niso vključene tekme ostalih organizatorjev (reprezentanca Slovenije, finale Pokala NZS …). Cena sezonske vstopnice znaša 75€, velja pa omeniti, da je cena za stare imetnike sezonske vstopnice samo 50€.

Kaj nam ponujajo v Gorici?
V Gorici lahko kupimo sezonsko vstopnico za 100€ in s to sezonsko vstopnico imate pravico do ogleda vseh domačih tekem Gorice v 1. SNL. Pravtako si lahko s sezonsko vstopnice ogledate vse domače pokalne dvoboje. So pa Goričani pripravili tudi akcije za nakup sezonske vstopnice, tako družinska letna karta za dve odrasli osebi pride  180€, “klapa pet za enega” vsebuje akcijo plačaš štiri, dobiš pet in polsezonska vstopnica za katero boste morali odšteti 55€. Če ne želite biti imetnik sezonske vstopnice in si želite zgolj ogledati določeno tekmo pa boste morali odšteti 8€ odrasli,  študenti, dijaki, upokojenci, brezposelni, ženske 6€, mladina 7 – 14 let 4€ in otroci do 14 leta brezplačno.

Kranjčani kot edini Gorenjski predstavnik v Prvi Ligi
S sezonsko vstopnico si boste lahko po ugodni ceni in privlačni ponudbi kluba ogledali 18 tekem prve slovenske nogometne lige ter vse pokalne in prijateljske tekme na domači zelenici Športnega centra Kranj. Posamezniki lahko individualno sezonsko vstopnico kupijo na obroke od 60 evrov naprej, sindikati in podjetja pa lahko naročijo podjetniške sezonske vstopnice, ki so prenosljive in si jih lahko njihovi člani in zaposleni izmenjujejo, po 109,50 evrov. Imetniki sezonskih vstopnic imajo zagotovljen stalni sedež na osrednjem delu tribune, z VIP popustnikom lahko uveljavljajo za več kot 500 evrov popustov v 40 različnih podjetjih, z darilom kluba (klubska skodelica in pokrivalo s klubskim grbom) vred. Še več! Da ne bodo zamudili prav nobene tekme, bodo pravočasno obveščeni, ob polčasu tekme pa si bodo v klubskem prostoru lahko postregli z brezplačno pijačo in prigrizki.

Tudi Novomeščani s cenikom
V 1. SNL bo NK Krka odigrala najmanj 18 tekem v Novem mestu na domačem igrišču, ne upoštevajoč tudi tekem Pokala Hervis. Kot so zapisali na uradni strani Krke, se zavedajo, da se nogomet igra za gledalce in da samo z močno podporo ljubiteljev nogometa iz domačega okolja lahko dosežejo dobre rezultate, zato so omogočili nakup sezonske vstopnice za samo 60€. Cena posamezne vstopnice je 6€

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…