Petnajsti krog Prve Lige Telekom Slovenije bo zaradi prepovedi igranja izpustila šesterica nogometašev, vsi sicer zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov, saj sodniki že drugi krog zapored iz žepa niso potegnili rdečih kartonov. Najbolj oslabljeni bodo zaradi prepovedi igranja pri Domžalčanih, saj bosta manjkala Skubic in Husmani.


Domžalčani bodo sicer v soboto gostili Velenjčane, kot že zapisano pa strateg Luka Elsner ne bo mogel računati na kar dva defenzivca Nejca Skubica in Zenija Husmanija, ki sta bila v Zavrču četrtič letos kaznovana z rumenim kartonom. Nedeljski štajerski obračun Celjanov in Mariborčanov bosta iz tribune spremljala vezist domačih Igor Jugović in branilec vijoličastih Arghus, ki sta ravno tako izpolnila kvoto štirih rumenih kartonov. Koprski strateg Rodolfo Vanoli bo v primorskem spopadu, ki bo odigran v Novi Gorici, pogrešal kapetana Ivico Guberca, trener Zavrča, Viktor Trenevski, pa že v petek v zasedbo, ki se bo pomerila z novomeško Krko, ne bo smel vključiti Mihe Kokola.

Na vrhu lestvice največkrat kaznovanih sicer ostajata Denis Halilović in Dejan Kurbus, ki sta v dosedanjem poteku zbrala pet rumenih in en rdeči karton. S tremi rumenimi in dvema rdečima jima sledi mladi branilec Triglava, Tilen Klemenčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…