Pred kratkim smo poročali, da naj bi se Gregor Bajde dogovoril z Bravom. Kljub temu, da je z njimi 27- letnik iz okolice Litije treniral, se naposled ni dogovoril za podpis pogodbe s Šiškarji. Mnogi mediji so ga selili v Srbijo, na Hrvaško, v BiH, Bolgarijo, Južno Korejo….a bo kot kaže ostal v Evropi, in se pridružil svojemu nekdanjemu trenerju Darku Milaniču. Kot vemo, je pred dnevi 53-letni Izolan podpisal dvoletno pogodbo s prvoligašem Pafos FC.


Gregor Bajde naj bi se kmalu pridružil treningom klubu z jugozahoda Cipra, ki je v lanski sezoni zasedel sedmo mesto v štirinajstčlanski prvi ligi. Mesto Pafos ima 36.000 prebivalcev, sam klub pa je star 7 let. Igrajo v modro-beli športni opremi, rezervna različica pa je sivo-črna.

Nekdanji nogometaš Maribora, ki je za vijoličaste odigral 116 prvoligaških tekem, na katerih je zabil 22 golov je odigral tudi 25 tekem za mlajše selekcije Slovenije, za katere je prispeval osem golov. Najbolj mu ugaja igrati kot levi krilni napadalec, lahko pa igra tudi kot napadalec, ali desni krilni napadalec. Ali bo dejansko res odšel na ta sredozemski otok na jugovzhodu Evrope bomo še videli.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Trojna obramba nekdanjega zmaja, ki blesti v ZDA

Že več kot tri leta so minila od kar je Aljaž Ivačič zapustil Olimpijo in se podal v ZDA n…