V spomladanskem delu Prve lige Telekom Slovenije nogometaši praktično v vsakem krogu postrežejo s kakšno mojstrovino. Nič drugače ni bilo niti tokrat, saj je Sanin Muminović v Ljudskem vrtu domačega vratarja Jasmina Handanovića ugnal s strelom iz več kot 35 metrov.


“Težka tekma, zavedali smo se, da je Maribor favorit, saj igrajo odličen nogomet. Mi smo se branili in poizkušali preko protinapadov. Uspeli smo zabiti prvi zadetek, nato pa je bilo kar je bilo, na žalost smo izgubili,” je uvodoma dejal redkobesedni strelec zadetka, s katerim je Zavrč popeljal v presenetljivo vodstvo. V bosansko-hercegovski Srebrenici rojeni nogometaš, ki pa se je nogometa naučil v reških klubih, je v nadaljevanju priznal, da se je v Ljudskem vrtu podpisal pod najlepši zadetek v svoji karieri, a je poraz vseeno pustil grenak priokus: “Nenačrtovano. Padel je v najboljšem trenutku, odlično je, ko v gosteh povedeš z 1:0. Ne vem, kaj bi lahko še več dejal o golu. V dosedanjem poteku kariere je to zagotovo najlepši zadetek, na to sem seveda ponosen, a sem nezadovoljen s porazom.”

Zavrčani so morali po koncu tekme vseeno priznati poraz, saj so Mariborčani v drugem polčasu prišli do preobrata, najprej po sporno dosojeni enajstmetrovki. “Težko povem, saj sem bil s hrbtom obrnjen proti dogajanju, zato ga nisem videl. Bomo videli, kaj bodo pokazali posnetki,”  je o prekršku Datkovića dejal 24-letni nogometaš, ki smo ga povprašali še po zadetku Tavaresa: “Vpletena sta bila igralca Maribora in Zavrča. Sam mislim, da je Tavares Datkovića nekoliko potisnil v Pridigarja in bi to moral biti prekršek. Kot sem dejal že prej, pa bomo tudi v tem primeru pogledali posnetek in ocenili situacijo.”

https://www.youtube.com/watch?v=jVbdojxvXIY

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…