Ljubljančani so že krepko zakorakali v drugi del priprav v turški Antalyji. Na sredozemski obali ostajajo do sobote, jutri jih na turških tleh čaka še druga pripravljalna tekma. Četa trenerja Darka Karapetrovića se bo po graškem Sturmu pomerila še s Crveno zvezdo, proti kateri se bo morda znova dokazoval tudi vsega 16-letni Sandi Ćoralić.


“Trener članske ekipe Darko Karapetrović je izrazil željo, da se priključim na enem izmed treningov. To veselo novico mi je sporočil trener mladinskega moštva Vanja Starčević, takoj mi je bilo jasno, da moram to priložnost zgrabiti z obema rokama,” je za klubsko spletno stran dejal najmlajši udeleženec priprav. Levi bočni branilec ima spomladi še vedno pravico nastopa za kadetsko ekipo, zato so treningi in priprave s člansko ekipo za obetavnega Dolenjca, tudi kadetskega reprezentanta, izjemno koristno, česar se zaveda tudi igralec: “Olimpija je le Olimpija. Klub s tradicijo in bogato zgodovino uspehov. Kot drugo, skozi treninge s članskim moštvom vidim priložnost za dodaten napredek, učenje in ustrezen razvoj. Zavedam se, da me čaka še ogromno trdega dela, prelitega znoja in odrekanj, a to je le kaplja v morje glede na tisto, kar občutim, ko vstopim v slačilnico, polno izjemnih posameznikov z izkušnjami.”

Želje Ćoralića, ki se je v Olimpijo pred dvema letoma in pol preselil iz grosupeljskega Brinja, so jasne. Med pripravami si želi zagotoviti mesto v članski ekipi: “Vsekakor bi si želel izboriti mesto v članski ekipi, saj od priprav v Antalyji veliko pričakujem. V Turčijo nisem prišel na dopust, vendar se zavedam, da bo končno odločitev o mojem statusu sprejel trener Karapetrović. Tako kot moji soigralci, si tudi sam želim, da bi v nadaljevanju prvenstva osvojili čim večje število točk. Bo pa to zelo izenačen boj med prvimi štirimi moštvi. S kančkom športne sreče se lahko borimo za sam vrh.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…