Na Brdu pri Kranju se je danes zbrala članska izbrana vrsta. Prvo ligo Telekom Slovenije predstavlja četverica nogometašev, Benjamin Verbič, Nejc Vidmar, Aleš Mertelj in Petar Stojanović, medtem ko je poškodovanega Željka Filipovića zamenjal mladi Luka Krajnc, branilec italijanske Cesene.


Še kopica mladih nogometašev, ki v državnem prvenstvu že nosijo pomembno vreme, je bila s strani selektorja Primoža Glihe vpoklicana v reprezentanco do 21 let. Slovensko državno prvenstvo pa bo imelo v reprezentančnem premoru še štiri predstavnike v tujih reprezentancah. Že pred dnevi smo pisali, da bosta Tomislav Kiš in Kruno Ivančić barve Zavrča in Olimpije predstavljala v mladi izbrani vrsti Hrvaške, s tujima reprezentantoma pa se lahko pohvalijo tudi Domžalčani in Koprčani. Slednji bodo nekaj dni vadili brez Amarja Rahmanovića, saj je bil visokorasli vezist povabljen v mlado reprezentanco Bosne in Hercegovine, ki se bo na domačih tleh pomerila z ZDA in Turčijo. Domžalčani, ki so pozimi ostali brez Joshua Parkerja, pa se lahko kljub temu pohvalijo z reprezentantom Antigve in Barbude, saj je Jorrin John danes odpotoval v ZDA.

Reprezentančno vabilo mlade albanske izbrane je prejel tudi Valon Ahmedi, a je bil krilni nogometaš Celja zaradi poškodbe prisiljen v zavrnitev povabilo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…