S pripravami na novo sezono so včeraj pričeli tudi v koprskem taboru, ki ga sicer težijo finančne ter po odhodih predsednika Andreja Poljšaka in podpredsednik Anteja Guberca tudi organizacijske težave. Trener Rodolfo Vanoli in pomočnik Alen Ščulac sta na uvodnem treningu pozdravila 24 nogometašev.


Priprave na novo sezono so pričeli Adam, Blažič, Črnigoj, Lotrič, Mavrič, Majcen, Palčič, Perger, Pučko, Smrtnik, Šme, Štulac in Žibert, ki imajo s koprskim klubom veljavno pogodbo ter nogometaši, ki so trenutno brez pogodbe, Bradaschia, Hadžić, Hasić, Nenezić, Migliorini in Tano. Na preizkušnji so Božič, Zemljak in Vatovec, ki so nazadnje igrali v Izoli, ter Ščulac, Knafelc, Vukelič, Barundič, Pečnik, Gavrič in Lekič iz Dekanov. Obenem pa so se treningom priključili še nekateri mladinci, ki so v seštevku mladinskega in kadetskega prvenstva sicer osvojili prvo mesto. V pripravah si bodo skušali mesto med člansko ekipo izboriti talentirani Andrijašič, Bele, Krajnc, Krivičič, Mršič, Novak, Posavec in Reja. Koprčani bodo vadili dvakrat dnevno in sicer ob 9. ter 17. uri na igriščih v koprski Bonifiki in v bližnjih Dekanih. Več o sporedu in načrtu priprav pa naj bi bilo jasno v naslednjih dneh, kot so zapisali na uradni strani koprskega kluba.

Koprsko moštvo so sicer že pred dnevi zapustili Mendy (Maribor), Galešić (Hajduk), Bagarić (Olimpija) in Guberac (preizkušnja pri Hajduku), iz seznama nogometašev, ki vadijo z moštvom pa je ravno tako razvidno, da v koprskem taboru kariere ne bodo nadaljevali Brečević, Čovilo in Đukić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…