Velenjski Rudar je izgubil drugo srečanje v pripravah na novo sezono. Potem, ko so se pred dnevi s Hrvatskim Dragovoljcem razšli brez zadetkov, je bil tokrat s 3:0 boljši splitski Hajduk, ki se na novo sezono pripravlja na mariborskem Pohorju.


Srečanje je bilo odigrano na igrišču mariborskega Želežničarja na Taboru in bilo zaprto za javnost, saj je slovenska policija tekmo zaradi navijačev Hajduka označila kot rizično, zato se je vse do začetka tekme skrival tudi kraj tekme. Za zmago splitskih “bilih” sta sicer zadela Goran Milović in Tomislav Kiš, ki se je med strelce vpisal dvakrat. Tudi Velenjčani so imeli svoje priložnosti, vendar jih na žalost niso uspeli izkoristiti.

Velenjčani bodo pred začetkom prvenstva odigrali še najmanj dve pripravljalni tekmi in sicer z ukrajinskima prvoligašema Zoryo (26. junij) in Volynom (29. junij).

RUDAR 0:3 HAJDUK
Strelci: Milović (42), Kiš (62, 67)
Rudar: Rozman, Dedić, Kašnik, Knezović, Jeseničnik, Rotman, Stjepanović, Radujko, Bratanović, Eterović, Firer. Igrali so še: Radan, Jahić, Črnčič, Podlogar, Klinar, Rošer, Bubalović, Bukšek, Bolha, Muharemović, Omerović, Sinanović, Rogič. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…