Krčani, ki bodo v nadaljevanje drugoligaškega tekmovanja krenili s prvega mesta na lestvici, so znova dokazali, da so v letošnjih zimskih pripravah za slovenske prvoligaše izredno neugodno moštvo. Tokrat so jo Posavci zagodli še Velenjčanom.


Velenjčani, ki so se še v začetku tedna soočali s precejšnjimi težavami zaradi poškodb, so nastopili v skorajda popolni zasedbi, saj sta manjkala zgolj Damjan Trifković in Nikola Tolimir. Prvi polčas na velenjskem Parkurju ni ponudil zadetkov, v dvanajsti minuti nadaljevanja pa so povedli Krčani. Gostujoče vodstvo kljub vsemu ni bilo dolgo, saj je pet minut zatem po samostojni akciji, ko je izigral posavsko obrambo, izenačil Ivan Firer. 30-letni Rogatčan je v pripravah na spomladanski del sezone v odlični formi, saj je na pripravljalnih tekmah dosegel že šest zadetkov.

Knapi bodo do začetka spomladanskega dela sezone odigrali še dva obračuna. Sredi prihodnjega tedna bodo gostovali pri celovškem SAK-u, v soboto pa sledi še generalka z Mariborčani.

RUDAR VELENJE 1:1 KRŠKO
Firer
Rudar Velenje:
Rozman, Klinar, Džinić, Knezović, Kreft, Radujko, Bolha, Babić, Kocić, Črnčič, Firer. Igrali so še: Čretnik, Dedić, Kašnik, Stjepanović, Plesec, Jelić. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi reprezentant Estonije novi član vodilnega kluba 2. SNL

Pri Rogaški so se naskoka na drugi del sezone, kjer ciljajo na napredovanje v Prvo Ligo Te…