Kidričani in Velenjčani so se popoldne v pripravljalnem obračunu razšli brez zmagovalca, končni izid srečanja, ki so ga gostili Kidričani, je bil 2:2.


Trener knapov Jernej Javornik je nekoliko premešal začetno postavo, prvič se je v dresu Rudarja predstavil novinec Plesec, od prve minute pa so zaigrali tudi trije nogometaši, ki so na preizkušnji, Kotić, Vujić in Čagalj, slednji pa je Velenjčane po podaji iz kota povedel tudi v vodstvo. Kidričani so v zaključku prvega dela igre izkoristili nezbranost prvoligaša in z dvema zadetkoma prešli v vodstvo, v uvodu drugega polčasa pa je za končni izid po strelu z glavo zadel Bubalović.

Velenjčani bodo naslednje srečanje odigrali v petek, ko se bodo v Rovinju pomerili s Slaven Belupom iz Koprivnice, Kidričane pa v soboto čaka obračun z Žalcem.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 2:2 RUDAR VELENJE
Jovanović (25), Podbrežnik (30); Čagalj (19), Bubalović (47)
Aluminij: Murko, M. Rešek, Cafuta, Topolovec, A. Medved, Drevenšek, Kozar, Petek, K. Medved, Jovanović, Podbrežnik. Igrali so še: Lipovac, Gerečnik, Bingo, Lonzarić, D. Rešek, Vindiš, letonja, Cesar, Kurež, Panikvar, Vrbanec. Trener: Robert Pevnik.
Rudar: Radan, Krefl, Čagalj, Knezović, Klinar, Stjepanović, Radujko, Plesec, Podlogar, Kocić, Vujič. Igrali so še: Rozman, Kašnik, Bubalović, Bukšek, Bolha, Rotman, Rošer, Eterović, Saramati, Firer. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…