Celjani so bili s predstavami in rezultati najlepše presenečenje jesenskega dela sezone. Spomladi so izkoristili slabši uvod Domžal in se zavihteli na drugo mesto prvoligaške lestvice. Pomemben delež pri tem ima tudi strateg Simon Rožman, s katerim je vodstvo celjskega prvoligaša danes sklenilo novo pogodbo. Najmlajši trener lige, ki je poleti sklenil enoletni dogovor, bo grofe vodil tudi v naslednjih dveh sezonah.


“Vesel sem, da lahko skupaj nadaljujemo našo zgodbo. Na predlog športnega direktorja in po potrditvi upravnega odpora kluba sva se s predsednikom na obojestransko zadovoljstvo dogovorila za nadaljnje sodelovanje. Prav tako smo se hkrati z najožjimi sodelavci dogovorili, da ostanemo skupaj in nadgradimo opravljeno delo. Glede na to, da sem bil soustvarjalec nove klubske vizije, ustroj kluba, vizijo in model dodobra poznam, na podlagi tega pa bomo tudi v prihodnje strmeli k uresničevanju klubskih ciljev. Klub je v letošnjem letu po vsebinski plati in tudi organizacijsko zelo napredoval. Dobre igre, pa verjetno tudi rezultati, so nam dali veljavo v okolici in dodatno energijo,” je ob podpisu pogodbe dejal Simon Rožman, ki je pogled hitro usmeril tudi v prihodnost. Večina nosilcev igre kaže odlične igre, zato ne čudi, da za njihove usluge vlada precej zanimanja, Rožman pa bo svoj trud tudi v bodoče usmerjal v individualni napredek svojih varovancev: “Ekipa, ki nam je zaupana, ima ogromen potencial in naša naloga je, da jim dnevno nudimo vse, kar potrebujejo za njihov razvoj. Še naprej bomo težili k individualnemu napredku igralcev, zagovarjali pa bomo napadalno in atraktivno igro. Upam, da nam bodo naši privrženci še naprej stali ob strani, saj bomo skupaj le še močnejši. Pred nami je veliko izzivov.”

Sklenitve novega dogovora je bil vesel tudi dr. Stevan Đorđević, predsednik kluba, ki je ob podpisu pogodbe dejal: “Prav vsi v klubu smo si enotni, da je naša prihodnost povezana s Simonom Rožmanom. Je izreden strokovnjak, tudi otrok našega kluba, v prvi vrsti pa gre za odličnega človeka, ki si vselej želi napredka, trdega dela in odkritih odnosov. Pod njegovim vodstvom smo v tem slabem letu naredili ogromno, prihodnji izzivi pa se ob nadaljevanju našega sodelovanja zdijo še bolj privlačni. Izredno sem vesel, da smo dosegli dogovor, ob tem pa sem hkrati še bolj prepričan, da je pred nami lepa prihodnost.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…