Zavrčani sredine zmage v Domžalah niso uspeli nadgraditi še z zmago v včerajšnjem obračunu z novomeško Krko. Dolenjci so se domov vrnili v polnim izkupičkom, saj je Krki tri točke v zaključku obračuna priigral Jaka Ihbeisheh, ki je v 81. minuti izkoristil slabo posredovanje vratarja Nikole Petrovića.


V domače taboru so se po tekmi strinjali, da so tokrat prikazali premalo za osvojitev točk, s čimer se je strinjal tudi Rok Zorko, ki ga je trener Ivica Solomun še drugič zapored uvrstil v začetno enajsterico haloškega prvoligaša. “Današnja tekma je bila popolno nasprotje tistemu, kar smo prikazali v Domžalah. Tam smo imeli priložnosti in igrali veliko bolje. Tokrat pa smo očitno igrali v nekakšnem krču in zagotovo nismo igrali dovolj dobro. Tudi gostje si niso pripravili izrazitih priložnosti, vendar so izkoristili tisto, kar so si pripravili. Tudi sami smo imeli nekaj polpriložnosti, a nič konkretnega. Razočarani smo, ampak dvigniti moramo glave in iti naprej,” je dejal visokorasli napadalec, ki je jeseni blestel v dresu tretjeligaških Podvincev. V prvoligaški konkurenci še čaka na strelski prvenec, proti Novomeščanom ni bil uspešen, saj ga je odlično zaustavil izkušeni Nikola Žižić, ki pa ga je v tesnem obračunu kar nekajkrat pošteno ‘kresnil’ tudi po nogah.

Zavrčane v sredo čaka gostovanje na koprski Bonifiki, kjer so Haložani v treh tekmah osvojili vsega točko. Zorko pa po štirinajstem porazu v sezoni ni želel iskati opravičil za ničlo: “Težko je iskati opravičila, saj lahko igramo sproščeno. Danes res nismo bili na nivoju.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…