Ljubljančani so se tudi iz četrtega gostovanja v Novem mestu vrnili brez zmage in treh točk. Po treh porazih so varovanci trenerja Darka Karapetrovića osvojili vsaj točko, čeprav so si skozi dvoboj pripravili kar nekaj priložnosti, ki pa so tudi po zaslugi domačega vratarja Miodraga Mitrovića ostale neizkoriščene.


“Imeli smo veliko priložnosti, ki jih nismo izkoristili. In če priložnosti ne izkoristiš, ne moreš zmagati. Škoda, imeli smo res veliko priložnosti in če bi zadeli, bi tekmo dobili. Pričakovali smo zmago, s katero bi se še približali vrhu. Tako pa nismo uspeli zadeti in ostali pri točki, s katero ne moremo biti zadovoljni,” je po gostovanju na Portovalu pred klubsko kamero dejal Rok Baskera. Obetavni Celjan je imel v zadnjem letu in pol precej smole s poškodbami, zdaj pa se počasi vrača v stare tirnice, saj ga je trener Karapetrović še drugič zapored uvrstil v začetno enajsterico zmajev. Nekdanji gojenec celjskega Šampiona je bil kljub remiju z igro ekipe zadovoljen: “Krka je igrala zelo zaprto, vendar smo si kljub temu uspeli pripraviti precej priložnosti. Nekajkrat smo jih izigrali, vendar nismo zadeli in ostalo je pri izidu 0:0. S samo igro pa sem zadovoljen, v redu smo odigrali.”

Olimpijo v 28. krogu Prve lige Telekom Slovenije čaka domače srečanje s Koprom, ki bodo v sredo odigrali povratno polfinalno srečanja Pokala Slovenije: “Do naslednje tekme se moramo spočiti, znova dati vse od sebe in proti Kopru osvojiti vse tri točke.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…