Ljubljanska zasedba se je včeraj, po pripravljalni tekmi s Promo Teamom, v mrežo katerega so zmaji pospravili štiri zadetke, vrnila v prestolnico in pričela še z zadnjim odštevanjem do današnjega žreba kvalifikacij za ligo prvakov. Ure do poldneva odšteva tudi ljubljanski Rodolfo Vanoli, ob tem pa Italijan čaka tudi na prve novince.


Kot smo že poročali, bi se lahko med zeleno-bele preselili tudi nekdanji reprezentanti, a so vsaj za zdaj precej bolj vroča železa za prestop k državnim prvakom tisti igralci, ki v zadnjih letih niso igrali na Japonskem. “S pristopom in delovno vnemo fantov sem zelo zadovoljen, priprave so potekale po začrtanem programu. Uprava kluba se trudi, da se nam v kratkem priključijo tudi novinci in mislim, da bomo že kmalu trenirali v še številčnejši zasedbi,” je po zaključku priprav na Rogli dejal ljubljanski strateg, ki v tem trenutku razpolaga tudi z velikim številom mladih nogometašev.

“Mladi so prihodnost Olimpije, odigrali so dobro srečanje. Letos nas čakajo evropske preizkušnje ter boj za obe domači lovoriki, zato bomo potrebovali veliko število nogometašev, ki bodo sposobni igrati na visokem nivoju. Skupaj s predsednikom Milanom Mandarićem in športnim direktorjem Nenadom Protego bomo dodali še nekaj kvalitetnih nogometašev, da bo ekipa pripravljena za dolgo sezono, v kateri bomo storili vse, da spišemo nove uspehe Olimpije,” dodaja Italijan na klopi Olimpije, ki je bil pred tedni po Ivu Šušku šele drugi tuji strateg z osvojenim naslovom slovenskega prvaka.

“Vsi treningi, priprave, vse naše misli so usmerjene na 12. oziroma 13. julij in prvo evropsko preizkušnjo. V Evropi niti približno ne želimo samo sodelovati, želimo se pokazati kot resna in konkurenčna ekipa ter napredovati v naslednji krog kvalifikacij,” je krajši pogovor za klubsko spletno stran zaključil Vanoli.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor še nima dovolj, prihaja veliki talent Dinama

Po tem, ko je Marko Šuler s sodelavci zaenkrat odlično oddelal poletni prestopni rok, se z…