Novomeščani bodo vse do petka bivali v Strunjanu, v slovenski Istri bodo Dolenjci pilili formo pred nadaljevanjem sezone, v petih dneh pa bodo odigrali tudi tri pripravljalne tekme. Že danes bo v Novigradu nasproti stal Zrinjski, v sredo bo tekmec Tolmin, v petek popoldne pa se bodo farmacevti pomerili še z Radomljami.


Andrej Kastrevec bo v Strunjan odpeljal precej številčno zasedbo, saj se bo v članski zasedbi dokazovalo tudi precej mladincev. Vodstvo novomeškega kluba še vedno išče rešitev v konici napada, zato pa sta že znani rešitvi za zadnjo vrsto. Na Portovalu se bosta v nadaljevanju dokazovala Matteo Boccaccini in Mohammed Kabiru. Prvega smo v drugem delu lanske sezone spoznali že v dresu Gorice, za katero je 22-letni osrednji branilec iz Italije odigral sedem ligaških obračunov. Štiri leta mlajšega je do konca sezone posodila Reka, Kabiru pa je v soboto že zaigral v tekmi s Slaven Belupom. Nigerijec bo na položaju levega bočnega branilca nadomestil Jamila Collinsa, ki se je med zimskim premorom vrnil na Rujevico.

Dodajmo še novico, da je Žiga Kastrevec, ki ga je Krka do konca sezone posodila Getafeju, slednji pa ima po sezoni možnost odkupa, že debitiral v dresu druge ekipe. Najboljši prvoligaški strelec v zgodovini novomeškega kluba je v igro vstopil v 74. minuti obračuna z Gerniko, ki ga je slednja dobila z 0:1.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…