Domžalčani so danes popoldne odigrali prvo pripravljalno srečanje v okviru priprav v italijanskem Cerviu. Na igrišču z umetno travo v mestecu Classe so bili s 4:0 boljši od moštva Mezzolara.


Zaradi lažjih poškodb so današnji obračun izpustili Vidmar, Aneff, Parker in Maksimović, kar pa se ni preveč poznalo pri igri, saj so varovanci trenerja Luke Elsnerja že po petih minutah igre vodili z 2:0, obakrat se je med strelce vpisal S. Vuk, ki si je danes pripravil kar nekaj lepih priložnosti. Prvi zadetek je padel po podaji iz prostega strela, ki ga je izvedel Kous, S. Vuk je prišel do strela z glavo, vratar Farne je žogo odbil, a nazaj do mlajšega od bratov Vuk, ki je s strelom v desni spodnji kot načel mrežo Italijanov. Že minuto kasneje se je mreža zatresla drugič, iz desne strani igrišča je podal mladi Ožbolt, pred golom pa je bil znova najvišji S. Vuk, ki je v 21. minuti zadel še tretjič. V hitrem napadu je Gabrić na desni strani zaposlil Husmanija, ta pa je s predložkom našel osamljenega Vuka, ki je iz bližine zadel za 3:0. Vodstvo bi lahko bilo ob polčasu še višje, a Gabrić, Dobrovoljc, Husmani, Ožbolt in S. Vuk, a so bili poizkusi premalo natančni. Slednja sta v 37. minuti v razmiku nekaj sekund dvakrat zatresla okvir vrat. Po dobri uri igre je Elsner zamenjal celotno postavo, Domžalčani so sicer pripravili nekaj manj priložnosti kot v prvem polčasu, končni izid pa je v 79. minuti postavil Jelar, ki je žogo po strelu Rudonje potisnil v prazno mrežo.

MEZZOLARA 0:4 DOMŽALE
S. Vuk (4, 5, 21), Jelar (79)
Domžale: Balažic, Požeg-Vancaš, S. Vuk, Gorenc-Stanković, Pihler, Dobrovoljc, Ožbolt, Gabrić, Korun, Husmani, Kous. Od 63. minute: Mulalić, Skubic, Zec, Horić (52), G. Vuk, Živec, Jelar, Majer, Rudonja, Janža. Trener: Luka Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …