Dvanajsti krog Prve Lige Telekom Slovenije ne bo terjal še tretje trenerske žrtve, po sobotnih porazih sta namreč brez služba ostala Ante Čačić in Dušan Kosić, sedaj že nekdanja stratega Maribora in Triglava. Po sobotnem porazu v Novem mestu pa se je zdelo, da bo trenersko rošado izvedla tudi ljubljanska Olimpija.


A se to ni zgodilo, Andrej Razdrh ostaja trener zeleno-belih, saj je danes tudi javno prejel “blagoslov” iz strani predsednika in mecena Olimpije, Izeta Rastoderja, ki je za uradno spletno stran kluba podal naslednjo izjavo: “Glede na vse špekulacije v zadnjem času bi rad le javno povedal, da kljub rezultatom, ki so pod pričakovanji, v Olimpiji menjava trenerja članskega moštva Andreja Razdrha ne bi prinesla nikakršnega pozitivnega učinka. Menjava trenerja je vedno najlažja rešitev, vendar v našem trenutnem primeru zagotovo ne bi rešila ničesar. Še vedno sem prepričan, da je Razdrh odličen trener in za nas najboljša rešitev, brez prave alternative v Sloveniji. Dokler bom predsednik tega kluba in bom sam skrbel za redna izplačila, bo obveljala moja beseda in ne mnenja vseh negativcev, ki želijo vsiljevati svoje videnje. V preteklosti smo se v Olimpiji redno odločali za menjave trenerjev in se vedno znova znašli v enakem položaju. Razdrh ima lastnosti, ki so zame osebno zelo pomembne: je pošten, delaven in uveljavlja mlade igralce. Naši rezultati v lanski sezoni niso bili slučajni in trdno sem prepričan, da bomo za potrpežljivost in pošteno delo dolgoročno nagrajeni. Verjamem v to ekipo, imamo cel kup nogometašev vrhunskega potenciala, potrebna po bo dodatna selekcija.”

Ljubljanski poslovnež je, potem ko se je klub okrepil s štirimi izkušenimi nogometaši (Nikola Nikezić, Milan Andjelković, Aleksandar Radosavljević in Tadej Apatič), napovedal nove spremembe v ekipi, tokrat v smeri odhodov: “Stremeli bomo k temu, da se razidemo z nekaterimi, ki niso upravičili našega zaupanja. Torej ubrali bomo obratno pot kot do sedaj in bomo vzrok za naše trenutne rezultate poiskali v igralskem kadru, na pa pri trenerju.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Zeljković: Če bomo želeli zmagati, bomo morali nekaj pokazati

Olimpijo danes zvečer čaka zadnja domača tekma v letošnji evropski jeseni. V Stožicah bodo…