Ljubljančani in Mariborčani so pred novo sezono izgubili igralca, ki so si ju klubski veljaki želeli zadržati v svoji sredini. Olimpijo je po vsega pol leta zapustil Miroslav Radović, Marko Janković pa, po tem ko je spomladi v dresu Maribora odigral nekaj dobrih tekem, ne bo podaljšal bivanja v Ljudskem vrtu.


Zdaj že nekdanjima članoma vodilnega dvojca slovenskega prvenstva je skupno to, da bosta v prihajajoči sezoni delila isto slačilnico. Srbski mediji poročajo, da bosta tako Radović kot Janković jutri predstavljena kot novi okrepitvi beograjskega Partizana, ki sestavlja ekipo za ponoven naskok na vrh srbskega nogometa. B92 na svoji spletni strani poroča, da bo Radović z nekdanjim klubom, ki ga je zapustil pred desetletjem, sklenil dveletni dogovor in zadolžil dres s številko deset.

Marko Janković bo za svojo matično zasedbo zaigral kot posojeni nogometaš pirejskega Olympiacosa. Črnogorec je bil član mladinskega pogona Partizana, ki pa ga je zapustil pred tremi leti, a v Grčiji ni dočakal priložnosti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …