Nogometaši Radomelj so se, potem ko so med vikendom odigrali dve tekmi, v hrvaški Istri so izgubili z zagrebško Lokomotivo in Rijeko B, danes na domačem igrišču pomerili še z drugoligašem iz Šenčurja in ga ugnali z izidom 3:1.


Srečanje so bolje odprli varovanci gostujočega stratega Braneta Pavlina in si že v uvodu pripravili dve priložnosti, ki pa sta ostali neizkoriščeni. Kljub temu so Gorenjci povedli, a so Radomljani zadeli še pred odhodom na odmor, ko je po prodoru z desne strani igrišča v bližnji zgornji kot zaključil Cesar. Domači strateg Djuranović je v drugem polčasu na igrišče poslal deveterico novih nogometašev, na zelenici sta ostala zgolj Tirc in Vrhunc, ki je sredi drugega polčasa, znova po prodoru po desni strani igrišča, z levico zadel za vodstvo domačih. Končni izid srečanja je po predložku Vrhunca postavil Cerar.

Radomljani se v petek znova odpravljajo v hrvaško Istro, kjer bi se morali v soboto pomeriti z B ekipo zagrebškega Dinama, a je srečanje zaradi vremenskih razmer odpovedano. Nov nasprotnik še ni potrjen.

KALCER RADOMLJE 3:1 ŠENČUR
Strelci za Radomlje: Cesar, Vrhunc, Cerar.
Kalcer Radomlje: Andrić, Jakovljević, Zukić, Jazbec, Tirc, Šuman, Avbelj, Šipek, Salihi, Vrhunc, Cesar. Igrali so še: Stergulc, Furuyama, Zorc, Stoiljković, Cerar, Lidjan, Jurčević, Rems in Djurković. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

PCT pogoj “odgnal” celjske navijače

Celjski grofje, navijaška skupina NK Celje je preko svoje FB strani sporočila, da ne bo pr…