Nogometaši Radomelj so se, potem ko so med vikendom odigrali dve tekmi, v hrvaški Istri so izgubili z zagrebško Lokomotivo in Rijeko B, danes na domačem igrišču pomerili še z drugoligašem iz Šenčurja in ga ugnali z izidom 3:1.


Srečanje so bolje odprli varovanci gostujočega stratega Braneta Pavlina in si že v uvodu pripravili dve priložnosti, ki pa sta ostali neizkoriščeni. Kljub temu so Gorenjci povedli, a so Radomljani zadeli še pred odhodom na odmor, ko je po prodoru z desne strani igrišča v bližnji zgornji kot zaključil Cesar. Domači strateg Djuranović je v drugem polčasu na igrišče poslal deveterico novih nogometašev, na zelenici sta ostala zgolj Tirc in Vrhunc, ki je sredi drugega polčasa, znova po prodoru po desni strani igrišča, z levico zadel za vodstvo domačih. Končni izid srečanja je po predložku Vrhunca postavil Cerar.

Radomljani se v petek znova odpravljajo v hrvaško Istro, kjer bi se morali v soboto pomeriti z B ekipo zagrebškega Dinama, a je srečanje zaradi vremenskih razmer odpovedano. Nov nasprotnik še ni potrjen.

KALCER RADOMLJE 3:1 ŠENČUR
Strelci za Radomlje: Cesar, Vrhunc, Cerar.
Kalcer Radomlje: Andrić, Jakovljević, Zukić, Jazbec, Tirc, Šuman, Avbelj, Šipek, Salihi, Vrhunc, Cesar. Igrali so še: Stergulc, Furuyama, Zorc, Stoiljković, Cerar, Lidjan, Jurčević, Rems in Djurković. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Morozov iz Celja v Izrael

Po Stojinoviću in Breclu Celje zapušča še en branilec. Grigorij Morozov bo do konca letošn…