Radomljani, ki so s pripravami na spomladanski del sezone pričeli v sredo popoldne, bodo pred nadaljevanjem državnega prvenstva v želji za obstanek med prvoligaši očitno močno posegli po kadrovskih spremembah.


Iz tabora prvoligaškega novinca so pred dnevi sporočili, da so klub zapustili Denis Bajalica, Filip Draković, Izidor Balažič, Matej Centrih in Matic Seferović, tudi Anže Zorc pa se je včeraj udeležil uvodnega testiranja pri ljubljanski Olimpiji, ki ga je jeseni posodila mlinarjem. Radomljam sta se medtem že pridružila Mario Jurčević, ki je prišel ravno iz ljubljanskih vrst, in prekaljeni Dalibor Teinović, ki šteje že 37 pomladi. S tem pa se prestopni rok pri zadnjeuvrščenem klubu Prve lige Telekom Slovenije še ni zaključil, trener Dejan Djuranović si želi pod svoje okrilje zvabiti tudi Mateja Radana, drugega vratarja velenjskega Rudarja, in Enisa Đurkovića, ki v dresu Olimpije jeseni ni dobil veliko priložnosti, po težki poškodbi kolena pa ni več kazal predstav, s katerimi je navduševal predvsem v dresu kranjskega Triglava.

Kot so še zapisali na klubskem Twitter računa, bi lahko v nadaljevanju januarskega prestopnega roka prišlo še do novih prihodov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…