Domžalčani nadaljuje s serijo prijateljskih obračunov med tednom. Potem ko so pred dnevi premagali zagrebško Lokomotivo, pa so morali tokrat priznati premoč zasedbi Radomelj, ki se je veselila zmage s 3:1.


Luka Elsner, strateg Domžalčanov, je tudi danes priložnost namenil kombinirani zasedbi, saj so ob nekaterih rezervistih priložnost dobili še trije mladinci. Članske izkušnje so zbirali Žan Kumer, Matic Zupanc in Alen Ožbolt, zaigrala pa sta tudi Alžirec Amine Aribi in Hrvat Lovre Cirjak, ki sta v Domžalah na preizkušnji. V 8. minuti so povedli domači, ko je po kotu zadel novinec Aneff, ki je v polno meril že na dveh prejšnjih prijateljskih tekmah z Lokomotivo in Šenčurjem. Obe ekipi sta si v nadaljevanju tekme pripravili kar nekaj lepih priložnosti, a so mrežo tresli le Radomljani. Snoj je z lepim strelom pod prečnik v 25. minuti izid izenačil, Barukčić pa je v drugem polčasu po dveh napakah domžalskih branilcev poskrbel za zmago drugoligaša, ki bo prezimil na drugem mestu.

DOMŽALE 1:3 KALCER RADOMLJE
Strelci: Aneff (8); Snoj (25), Barukčić (58, 77)
Domžale: Balažič (46 Mulalić), Kumer, Zupanc (58 Maksimović), Balkovec, Dobrovoljc, Požeg-Vancaš (46 Cirjak), Pihler, Banović, Aribi (66 Rudonja), G. Vuk (46 Mijić), Aneff (46 Ožbolt). Trener: Luka Elsner.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Peričić: Suspendiran sem bil, ker sem treniral na prost dan

Kratka in vse prej kot sladka, je bila epizoda Simona Rožmana na klopi Maribora, vseeno pa…