Radomljane, ki so v štirih spomladanskih preizkušnjah svoj konto obogatili s štirimi točkami, že jutri zvečer čaka preizkušnja v Zavrču. Na neugodno gostovanje se bo zadnjeuvrščeno moštvo Prve lige Telekom Slovenije odpravilo brez kaznovanega Denisa Lidjana, a z izkušenim Janezom Zavrlom, ki je izpustil zadnja tri srečanja, a je v minulih dneh znova treniral s soigralci. Bo razplet tokratnega obračuna drugačen od jesenskih dveh, ko so se dveh zmag veselili Zavrčani?


“V naslednjem krogu odhajamo v Zavrč, kjer moramo nadaljevati z zbiranjem točk za lov na deveto, mogoče pa tudi za osmo mesto, da se tako izognemo izpadu. Tudi tokrat bomo šli na zmago, tako kot vsako tekmo,” je za klubsko spletno stran že po tekmi s Celjani dejal Jure Balkovec. Posojeni član Domžal bo v naslednjem tednu barve Radomelj predstavljal tudi v reprezentančnem dresu, saj ga je Primož Gliha, selektor izbrane vrste do 21 let, uvrstil na seznam za prijateljski tekmi z Ukrajino in Makedonijo. Pričakovanja pred gostovanjem na obrobju haloških gričev je za klubsko spletno stran predstavil tudi Dejan Djuranović. Trener Radomljanov je lahko zadovoljen s spomladanskim izkupičkom, ki pa ga želi s svojimi varovanci v Zavrču še obogatiti, saj nekdanji vezist poudarja, da se želijo mlinarji domov vrniti neporaženi: “Gostovanje v Zavrču bo težko, spet igrajo doma, imajo tudi novo tribuno. Po informacijah Domžalčanov igrišče ni ravno bleščeče, tako da nas tudi v tem pogledu čaka težka tekma. V Zavrč gremo z ambicijo, da ostanemo neporaženi, za to bomo naredili vse. Fantje so pripravljeni, na zadnjih tekmah smo pokazali, da imamo željo in znanje. V tekmo gremo z optimizmom in se nadejamo dobremu rezultatu.”

“Glede na jesenski del, ko so imeli res izkušeno ekipo, so zamenjali več kot dve tretjini igralcev. Prišli so mladi in ambiciozni igralci iz Hrvaške, tako da imajo res poletno, dinamično in motivirano ekipo. Ne čaka nas lahka tekma, a informacije o ekipi imamo, tako da smo se primerno pripravili,” je še pristavil radomeljski strateg Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…