Podobno kot Velenjčani in Zavrčani, so uvodni trening danes popoldne opravili tudi Radomljani, ki so na zimski premor odšli na zadnjem mestu ligaške razpredelnice. Moštvo trenerja Dejana Djuranovića bo pred začetkom spomladanskega dela sezone doživelo kar nekaj sprememb, sedmerica se je že poslovila.


Rumenega dresa prvoligaških novincev spomladi ne bodo nosili Denis Bajalica, Matej Centrih, Matic Seferović, Filip Draković in Izidor Balažič, ki zaradi poškodbe leto dni ne bo igral nogometa, medtem ko sta Žiga Smrtnik in Luka Gajić končala posojo in se vrnila v Koper oziroma Olimpijo. Ekipi sta se pridružila Dalibor Teinović in Mario Jurčević, slednji se je v Radomlje preselil iz ljubljanske Olimpije, v dresu katere je odigral tudi štiri prvoligaške tekme, prvega pa ni potrebno posebej predstavljati. Danes 37-letni vezist je v dresu Šmartnega ob Paki, Maribora, Primorja in Domžal preživel kar deset let, v tem času na prvoligaških zelenicah odigral 301 tekmo, dosegel pa tudi 18 zadetkov.

Treningom se je priključilo tudi nekaj igralcev iz B ekipe in mladinske ekipe. Trenerja Dejana Djuranovića bodo skušali prepričati Lirim Salihi, Stefan Cakić, Lan Tirc, Gregor Marinšek in Kristjan Šipek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …