Radomljani so pred sobotno preizkušnjo z Aluminijem, s katero bodo otvorili pomladanski del državnega prvenstva in pričeli lov na obstanek, registrirali šesterico novih obrazov.


Kot smo že pisali, je Olimpija v Radomlje poslala Lea Ejupa in Doriana Babunskega, v minulih dneh in tednih pa smo na straneh SNPortala prav tako že pisali, da bodo radomeljski dres v nadaljevanju sezone nosili tudi Mirko Kramarić, Fedor Predragović in Mika Mario Rokavec. Slednji je s klubom sklenil pogodbo do konca prihodnje sezone, Predragović je mlinarjem obljubil enoletno zvestobo.

Radomljam pa bo v boju za prvoligaški obstanek pomagal še en nogometaš z zdaj že bogatimi prvoligaškimi izkušnjami. Četi novega radomeljskega stratega se je pridružil Amer Krcić, ki je bil nazadnje član velenjskega Rudarja, kot nogometaš Domžal, Krke in Rudarja pa je na prvoligaških igriščih zbral 93 nastopov in dosegel tudi osem zadetkov. 27-letni Krcić je z Radomljami sklenil polletni dogovor, s trenerjem Zildžovićem pa je sodeloval že na novomeškem Portovalu.

Novega nogometaša so registrirali tudi Krčani, spomladi bo del čete trenerja Tomaža Petroviča tudi Svetlan Kosić. 22-letni Srb s švicarskim državljanstvom je bil kot mladinec član Grasshoppersa in Partizana, nazadnje pa je v drugi srbski ligi igra za Budućnost Dobanovce.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje v bitki za obstanek proti vodilni ekipi državnega prvenstva

Uvod v decembrsko prvoligaško nogometno dogajanje se nadaljuje. Že v torek, 5. decembra na…