V slovenskem prvenstvu se ne zgodi velikokrat, da bi bili stadioni povsem razprodani. To ponavadi velja zgolj za derbije Maribora in Olimpije, lani so ob gostovanjih Maribora in Olimpije vstopnice razgrabili tudi v Krškem, včeraj pa so se lahko z razprodanimi tribunami pohvalili tudi v Domžalah.


Sploh prvič v državnem prvenstvu, v katerem so Domžalčani odigrali že zavidanja vrednih 656 tekem, se je zgodilo, da so se lahko tudi v taboru dvakratnega državnega prvaka pohvalili z razprodanim stadionom. Roko na srce, se je to zgodilo tudi zaradi zdaj že tradicionalnega številčnega ‘romanja’ privržencev Olimpije, kljub temu pa so v taboru rumenih s ponosom zapisali sledeče: “Danes je bil prvič v državnem prvenstvu razprodan Športni park Domžale! Hvala vam dragi navijači!Rumena družina je ponovno dokazala, da lahko s skupnimi močmi storimo največ.”

Za gledalce je bila tokrat odprta tudi manjša tribuna, po uradnih podatkih pa si je sosedski derbi ogledalo 3500 gledalcev, da je bilo dejstvo o razprodanem stadionu še slajše, pa je z zmagovitim zadetkom poskrbel še Jan Repas.

Danes je bil prvič v #plts razprodan Športni park Domžale! Hvala vam dragi navijači! #rumenadruzina je ponovno dokazala, da lahko s skupnimi močmi storimo največ. 🙂 #skupajdovrha #DOMOLI

Objavil/a NK Domžale dne 12. marec 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…