Potem, ko se je lani ob povratku Mure 05 v Prvo Ligo povpraševalo po karti več, še posebej v prekmurskem derbiju proti Nafti, je letos slika murskosoboške Fazanerije precej drugačna. Zaradi že znanih težav črnobelega kolektiva, je tudi obisk padel na bledo povprečje celotne lige, zaradi zmanjševanja stroškov, pa so pred tekmo 26. kroga PLTS proti Triglavu, ki bo v soboto ob 15. uri, iz kluba sporočili, da bo severna tribuna za gledalce zaprta. Vstop na tribuno bodo imeli le organizirani navijači Black Gringosi.


Pred dnevi se je sicer v javnosti pojavila tudi informacija, da vodstvo kluba razmišlja tudi o tekmi pred praznimi tribunami, saj so stroški organizacije same tekme (pre)visoki. Klub ima trenutno blokiran račun, pojavljajo se namigovanja, da naj bi se razmišljajo tudi o tem, da se sezona predčasno konča.

Cene vstopnic bodo enake kot na tekmi z Aluminijem, ko so bile že ponujene po nižji ceni. Gledalci bodo morali tudi tokrat za glavno tribuno odšteti 8 evrov, za vstop na južno tribuno pa bo potrebno odšteti 6 evrov. Otroci do 12. leta starosti imajo prost vstop.

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor po treh zadetkih Vipotnika napolnil mrežo Triglava

Na prvem pripravljalnem obračunu so nogometaši Maribora na umetni travi Ljudskega vrta gos…