Ob Velenjčanih in Domžalčanih spomladanski del državnega prvenstva s sobotno tekmo ob 15. uri odpirajo tudi nogometaši Radomelj in Olimpije. Radomljani se bodo skušali približati predzadnji Krki, Ljubljančani pa vodilni trojki.


A očitno bo radomeljski strateg Dejan Djuranović v boj prisiljen poslati oslabljeno zasedbo. Že nekaj dni se je namreč šušljalo, da v rumenem dresu v tekmi z Ljubljančani ne bo smela zaigrati četverica posojenih nogometašev Olimpije. Naj spomnimo, zmaji so v zimskem prestopnem roku posodili Aljaža Ivačiča, Maria Jurčevića in Enisa Đurkovića, že jeseni pa je za Radomlje kot posojen igral Anže Zorc. Domneve je za današnjo izdajo Ekipe24 potrdil tudi trener Djuranović, ki je dejal, da je bil tak dogovor sklenjen ob njihovem prihodu, a ob tem ni skrival slabše volje, saj bo njegovo moštvo zaradi tega precej oslabljeno: “Saj se strinjam, da je to po eni strani logično, toda po drugi strani gre vendarle za igralce, ki pri Olimpiji niso blizu najboljše enajsterice in so k nam prišli zato, da bi si zagotovili minutažo. Zato menim, da ni razloga, da bi se jih bali, a kot sem že dejal, dogovor moramo spoštovati.”

Radomljanom bi še kako prav prišel predvsem Đurković, ki je v zadnji pripravljalni tekmi z Dobljani dokazal, da še ni pozabil zabijati zadetkov, saj je v mrežo sosedov pospravil kar tri žoge, kar je četrtina vseh doseženih zadetkov Radomelj v jesenskem delu sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…