V minulih tednih je med pristaši trenutno vodilnega kluba državnega prvenstva zavladala že manjša panika. V seriji podaljševanj pogodb je športni direktor Ranko Stojić v roke segel Darijanu Matiću, Aleksandru Šeligi, Nemanji Mitroviću, Niku Kapunu, Aris Zarifović in Kenan Bajrić, na seznamu pa ni in ni bilo Matica Finka.


No, bojazni so odveč, po nekaj navijaške nestrpnosti je tudi borbeni bočni branilec, ki bi lahko po koncu sezone Olimpijo zapustil kot prost nogometaš, zmajem obljubil novo zvestobo. Kot že v minulem letu, je Fink pristal na ‘zgolj’ enoletno podaljšanje sodelovanja, v Stožicah bo tako predvidoma do konca prihodnje sezone. “S podaljšanjem pogodbe se mi je uresničila velika želja, saj sem bil v zadnjem času že malce na trnih. Vsi, ki me bolje poznajo, vedo, da se mi po žilah pretaka zelena kri. V dosedanjem delu sezone smo z uspešnimi igrami dokazali, da smo trenutno najboljše moštvo v Prvi ligi Telekom Slovenije . Upam, da se bomo 21. maja veselili tako težko pričakovanega naslova državnega prvaka,” je po podpisu nove pogodbe za klubsko spletno stran dejal nogometaš, ki se lahko pohvali z enim najdaljšim stažev v Olimpiji, vrste zmajev je danes 25-letni Ljubljančan okrepil sredi leta 2011, pred tem je bil član Interblocka.

Podaljšanja pogodbe z bočnim branilcem se je razveselil tudi Milan Mandarić, predsednik Olimpije: “Od Finka pričakujem, da nadaljuje z borbenimi predstavami, s katerimi navdušuje naše navijače že vrsto let. Takšni nogometaši so suho zlato za vsako moštvo, saj se lahko na njih vselej zaneseš. V nadaljevanju sezone bo Matičev doprinos zelo pomemben v boju za naslov državnega prvaka.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Baš nov vratar Radomelj

Naša elitna liga se bo sredi meseca podila za žogo v prvem krogu. Klubi si ponavadi že pre…