Izkušeni vratar Maribora Jasmin Handanović bo moral zaradi nespametne poteze na nedeljskem derbiju, ko je po prekršku Damjana Trifkovića, slednjega nespametno odrinil in bil zato izključen, počivati na dveh tekmah. V kadru ne bo za današnji obračun z velenjskim Rudarjem, kakor tudi ne za tekmo z Domžalami v soboto.


Na današnji tekmi med Rudarjem in Mariborom, ravno tako ne bo nastopil David Kašnik, ki je bil izključen na gostovanju Velenjčanov na koprski Bonifiki, ko je kot zadnji igralec podrl vezista Koprčanov Gorana Galešića. Tako kot Handanović je tudi on prejel dve tekmi prepovedi igranja in zato poleg današnje tekme, ne bo smel pomagati soigralcem tudi v nedeljo na tekmi proti Triglavu. Tekmo manj je dobil novinec v vrstah Aluminija Emir Hodžurda, ki je proti Gorici prejel dva rumena kartona. Kidričani bodo pod vodstvom novega trenerja Edina Osmanovića v nedeljo igrali v Murski Soboti.

Foto: SPS

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Simon Jeglič pa je sporočil še, da bo morala Olimpija zaradi nešportnega vedenja navijačev, ti so na nedeljski tekmi na igrišči zmetali precej papirja in tudi nekaj pirotehnike, plačati 1.500 evrov kazni.

Znan pa je tudi nadomestni termin tekme med Triglavom in Domžalami, ki bi sicer morala biti odigrana minulo nedeljo. Varovanci Siniše Brkića in Stevana Mojsilovića se bodo na kranjskem stadionu pomerili v sredo, 3. aprila. Glavni sodnik srečanja bo Vojko Goričan.

 

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…