Novinec v vrstah Domžal Erik Janža, kot edini ne bo smel nastopiti zaradi rumenih kartonov. Na tekmi z Luko Koper je namreč prejel sedmi rumeni karton v letošnji sezoni in zato ne bo smel nastopiti na tekmi v Kranju, kjer se bosta pomerila Triglav in Domžale.


Vsi ostali nogometaši, ki imajo v 23. krogu Prve Lige Telekom Slovenije prepoved igranja, so to prepoved prejeli zaradi direktnega rdečega kartona. Tako bo tekma v Kidričevem med Aluminijem in Gorico odigrana kar brez treh nogometašev, za Gorico ne bo smel igrati Senegalec Welle Ndiaye, ki je bil zaradi udarca s komolcem izključen že tretjič v sezoni. Zaradi uporabe komolca je bil izključen tudi povratnik na prvoligaško sezono Gorazd Zajc, ki je rdeči karton prejel že pet minut po vstopu v igru. Trener Kidričanov pa bo imel pri oblikovanju enajsterice dodatne težave, saj ne bo mogel računati na najboljšega strelca ekipe Roberta Kureža, ki je z devetimi zadetki tretji strelec lige.

Andrej Razdrh pa na nedeljskem derbiju z Mariborom ne bo mogel računati na vratarja Elvisa Džafića, ki je bil izključen na prvi pokalni tekmi in mora odslužiti dve tekmi prepovedi igranja.

 

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…