Novinec v vrstah Domžal Erik Janža, kot edini ne bo smel nastopiti zaradi rumenih kartonov. Na tekmi z Luko Koper je namreč prejel sedmi rumeni karton v letošnji sezoni in zato ne bo smel nastopiti na tekmi v Kranju, kjer se bosta pomerila Triglav in Domžale.


Vsi ostali nogometaši, ki imajo v 23. krogu Prve Lige Telekom Slovenije prepoved igranja, so to prepoved prejeli zaradi direktnega rdečega kartona. Tako bo tekma v Kidričevem med Aluminijem in Gorico odigrana kar brez treh nogometašev, za Gorico ne bo smel igrati Senegalec Welle Ndiaye, ki je bil zaradi udarca s komolcem izključen že tretjič v sezoni. Zaradi uporabe komolca je bil izključen tudi povratnik na prvoligaško sezono Gorazd Zajc, ki je rdeči karton prejel že pet minut po vstopu v igru. Trener Kidričanov pa bo imel pri oblikovanju enajsterice dodatne težave, saj ne bo mogel računati na najboljšega strelca ekipe Roberta Kureža, ki je z devetimi zadetki tretji strelec lige.

Andrej Razdrh pa na nedeljskem derbiju z Mariborom ne bo mogel računati na vratarja Elvisa Džafića, ki je bil izključen na prvi pokalni tekmi in mora odslužiti dve tekmi prepovedi igranja.

 

Avtor: Peter Dominko

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zmaj v življenjski formi

Januarja 2022 je Olimpija naznanila prihod 26-letnega napadalca Ivana Prtajina, ki je na 2…