Pred Željkom Filipovićem je nocoj odgovorna in zahtevna naloga, saj ga čaka precej dela z Ivanom Rakitićem in ostalimi ofenzivno usmerjenimi nogometaši Seville. 25-letni nogometaš, ki je na pripravljalnih tekmah prikazal dobro formo, pa se je pred zgodovinskim obračunom z Andaluzijci dogovoril še za novo pogodbo.


Ljubljanski vezist v vijoličastem dresu igra že četrto sezono, v zadnjem času pa si začetno enajsterico težko predstavljamo brez njega, z dobrimi predstavami pa si je priboril tudi vpoklic v člansko reprezentanco Slovenije. Kar 194 centimetrov visoki nogometaš je po podpisu nove pogodbe in stisku roke s športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem za klubsko spletno stran povedal, da je bil sporazum dosežen hitro: “Ni trajalo dolgo, šlo je za hiter dogovor, brez pomislekov. Vesel sem, da se je dosedanji trud obrestoval. V Mariboru se nadaljuje nizanje uspehov, zbiranje trofej, ob tem pa tudi moj nogometni razvoj. Tukaj imam vse možnosti za napredovanje, dobro se počutim in tako sem se odločil za novo podaljšanje sodelovanja. Veselim se že novih izzivov, od Seville do vsake naslednje tekme.”

Filipović z novo pogodbo v Ljudskem vrtu predvidoma ostaja vse do leta sredine leta 2017, sedanja pogodba pa bi se mu iztekla s koncem sezone 2014/15.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez zmagovalca v Kopru

Koper je v 32. krogu Prve lige Telemach gostil ljubljanski Bravo. Tekma v Kopru se je konč…