Goričani so včeraj odigrali že deveto pripravljalno srečanje in v obračunu z Ankarančani, ki so se izkazali za zahtevnega in izredno motiviranega tekmeca, vknjižili še prvi remi. Drugoligaš je namreč po pol ure dvoboja že vodil z dvema zadetkoma prednosti, znova pa povedel tudi dve minuti pred koncem, ko pa je goriško moštvo poraza rešil Dino Martinović.


”Prvi polčas smo odigrali slabo. Že pristop ni bil pravi, kar se nam je maščevalo. Drugi del je bil boljši. Bile so še napake, saj smo puščali preveč prostora. Tudi današnja tekma je pokazala, da nas čaka še veliko dela,” je za klubsko spletno stran dejal novogoriški strateg Miran Srebrnič, ki je priložnost ponudil deloma premešani zasedbi. Znova pa je zaigrala tudi igralca, ki uradno še nista člana Gorice. Rifet Kapić se v dresu Gorice dokazuje že nekaj časa, prvič se je novogoriški publiki predstavil tudi Mitja Lotrič. Prekmurca ni potrebno podrobno predstavljati, nekdanji član Mure in Kopra je v prvoligaški konkurenci odigral točno sto tekem in dosegel tudi petnajst zadetkov.

Medtem ko je prestop Marka Matića zaradi finančnih zahtev Udineseja že pred dnevi padel v vodo, se zdi, da bo Kapić že kmalu sklenil dogovor z vodstvom goriškega kluba, kar je potrdil tudi Srebrnič: “Lahko dodam, da smo v končnih dogovorih z novim nogometašem Rifetom Kapićem. Upam, da se bo v naslednjih dneh vse uredilo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…