Dino Hotić se je januarja skupaj s še trojico nogometašev Maribora – Martinom Kramaričem, Robertom Pušavrom in Damjanom Vukliševićem – odpravil na polletno posodo v Krško, ki mu bo četverica vijolic v nadaljevanju sezone pomagala v boju za obstanek med prvoligaško elito.


“Zame je to zagotovo velika priložnost. Imam možnost, da bom odigral večino od štirinajstih tekem, deležen bom tekmovalnega ritma, ki mi je doslej manjkal. Z več tekmami v nogah pa bom lažje igral tudi v reprezentanci. Boljše je za vse strani. V Krško sem prišel z namenom, da klubu pomagam do obstanka med prvoligaši,” je pred dnevi v pogovoru za naš in vaš portal, ki si ga lahko v celoti preberete tukaj, dejal Hotić. Dvajsetletni vezist se lahko nadeja, da bo od prve minute zaigral že na sobotni tekmi v Velenju, še pred debijem v zeleno-belem dresu Krškega pa je mladi reprezentant Slovenije podaljšal pogodbo z Mariborom.

Prejšnji dogovor bi se Hotiću iztekel po zaključku prihodnje sezone, s sklenitvijo nove pogodbe, ki jo je sklenil v začetku februarja, pa bo v Ljudskem vrtu predvidoma ostal še do sredine leta 2019. Zdaj mora, kot poudarja tudi sam, kar najbolje izkoristiti priložnost v Krškem in si pred prihodnjo sezono priigrati mesto v mariborskem moštvu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…