Že včeraj smo vam ponudili poročanje bosansko-hercegovskih medijev, ki so se razpisali o tem, da se bo Olimpiji pridružil še en nogometaš z igrišč Premijer lige BiH. Po Goranu Brkiću, nekdanjem članu Mladosti Doboj-Kakanj, so zmaji pred nekaj minutami predstavili tudi 26-letnega Tomislava Tomića.


Bosanski Hrvat, ki se najbolje znajde na položaju v osrčju zvezne vrste, je z Ljubljančani sklenil dveletno pogodbo, v Slovenijo pa se seli kot prost nogometaš, saj je dogovor z Zrinjskim potekel, nogometne poti pa kljub dejstvu, da se je pred dnevi veselil naslova državnega prvaka, ne bo nadaljeval v Mostarju. Za klub hrvaških Bosancev je v minuli sezoni dosegel pet zadetkov, bil občasno tudi kapetan, marca pa je bil uvrščen tudi na širši seznam izbrane vrste BiH.

“Počutim se odlično. Olimpija je največji klub v Sloveniji, ki ga dobro poznam. Spremljal sem klub in slovensko ligo, tako da pričakujem, da se bom hitro vklopil,” je za spletno stran Olimpije dejal novopečeni zmaj, ki tudi v nadaljevanju ni skoparil s pohvalami na račun novega delodajalca: “Privilegij bo igrati tukaj. Klub je odlično organiziran, cilja na najvišja mesta v prvenstvu, upam tudi, da bomo dobro igrali v Evropi.”

Nekdanji član GOŠK Gabele, Širokega Brijega in Željezničarja se ni prvič podal na tuje, saj je bil v preteklosti že član grškega Xanthija, a se na severovzhodu Grčije ni naigral

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani svoje lovke stegujejo tudi nad Olimpijo

Prestopni rok v prihajajočem poletju bo, kot kaže, v knežjem mestu ponovno zelo vroč. V Ce…