Tudi v drugem poskusu ljubezen med Olimpijo in Rankom Stojićem ni trajala prav dolgo, saj se srbski funkcionar v manj kot letu dni še drugič poslavlja od zeleno-belih. Slovo športnega direktorja, ki se je v Olimpijo vrnil jeseni, ko je zamenjal Ranka Stojića, so potrdili tudi pri ljubljanskem prvoligašu.


“V takem negativnem vzdušju nisem mogel več delati. Olimpiji želim vse najboljše v prihodnosti. Vedno lahko računa na mojo pomoč, če bo želela.  Čas pa bo pokazal, kakšno ekipo smo zares sestavili v zadnjem prestopnem roku,” je po sporazumni prekinitvi sodelovanja dejal Stojić, ki je bil že nekaj tednov tudi na udaru navijačev. Nekdanji vratar Partizana in Dinama je podobno usodo doživljal že v času, ko je prevzel vodenje beograjskega Rada, tokrat pa si je bes ljubljanskih navijačev prislužil predvsem s prekomernim zimskim kadrovanjem in velikimi obljubami pred pričetkom nadaljevanja sezone, ki pa so po treh zaporednih porazih hitro padle v vodo.

Po pisanju Siol Sportala je Milan Mandarić vlogo športnega direktorja začasno že zaupal Mladenu Rudonji, ki se je Olimpiji pridružil pred nekaj tedni in tedaj prevzel vodenje skavtske službe. Predsednik in mecen ljubljanskega prvoligaša je za klubsko spletno stran dejal, da v klubu ne iščejo Stojićevega naslednika: “Ranku bi se rad zahvalil za ves trud, ki ga je vložil v delo v klubu. Želim mu veliko sreče in uspehov v prihodnje. V Olimpiji vso energijo usmerjamo v ekipo, v fante, ki nosijo zeleni dres, nič drugega nas ne zanima. Zdaj predvsem potrebujemo malo več miru. Ne bomo iskali in ne iščemo novega športnega direktorja, v klubu imamo dovolj kompetentnih ljudi.”

Če bo novo predčasno slovo Stojića pomirilo tudi člane navijaške skupine Green Dragons, pa bo verjetno vidno že v nocojšnji tekmi z Gorico.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…