Mariborčani bodo kot prvi med prvoligaši, že jutri, dopust zamenjali za tek in vadbo na nogometnih igriščih. Ante Šimundža, trener Maribora, bo svoje varovance na večerji zbral že danes, jutri pa se misija Sevilla že začne zares.


Po naših informacijah pa bodo vijoličasti v spomladanski del sezone krenili brez dveh nogometašev. Nejc Potokar je bil po oktobrskem suspenzu že nekaj časa prečrtan, kar je v enem od intervjujev poudaril tudi športni direktor Zlatko Zahovič. 25-letni Zagorjan, ki se je v Maribor v začetku leta 2011 presenetljivo preselil iz Triglava, bo svojo kariero nadaljeval na Cipru, v AEL-u iz Limassola, ki ga je v preteklosti vodil tudi nekdanji trener Maribora Bojan Prašnikar. Ljudski vrt pa po naših informacijah predčasno zapušča še en branilec, gre za Nejca Mevljo, ki se v dobrem letu, potem ko je okreval po hudi poškodbi kolena, ni uspel dokazati v vijoličastem dresu.

Vodstvo kluba pa s polno paro dela tudi v smeri prihodov, zato bi lahko kaj kmalu kakšen od novincev oblekel vijoličasti dres.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…