Močno pomlajena ekipa Domžal je v istrskem Medulinu odigrala pripravljalno srečanje z avstrijskim tretjeligašem Lafnitzom, ki je mladim varovancem trenerja Luka Elsnerja zadal visok poraz.


Klub iz vasice na skrajnem vzhodu avstrijske Štajerske je slavil s 3:0. Lafnitz je povedel v 13. minuti, ko je Bešlić po predložku z leve strani igrišča žogo namestil Sieglu, ki je s strelom v spodnji levi kot premagal Mulalića. Izid prvega polčasa pa je v 31. minuti postavil Friedl ki se je najbolje znašel po kotu z leve strani igrišča. Domžalčani so poizkušali preko Jelarja in Podlogarja, a sta bila oba neuspešna. Domžalčani so v nadaljevanju zaigrali nekoliko podjetneje, a so priložnosti ostale neizkoriščene, po dvakrat sta poizkušala Blejdea in Ožbolt. Avstrijci so v 70. minuti potrdili zmago, Primc je sprva odbil predložek z desne strani, žoga je končala pri Gschielu, ki jo je iz osmih metrov pospravil v mrežo.

Vodilna moštvo lige je sicer nastopilo brez Milića, Vidmarja, Horića, Husmanija, Juninha, Dobrovoljca, Johna in Nkela, ki so poškodovani, tekmo pa so izpustili tudi Trilles, Skubic, Zec, Korun, Trajkovski, Črnic, Vuk, Simić, Majer, Šišić, Morel in Eterović.

DOMŽALE 0:3 LAFNITZ
Siedl (13′), Friedl (31′), Gschiel (70′)
Domžale: Mulalić, Požeg Vancaš, Jelar, Ivkić, Primc, Alilović, Podlogar, Grvala, Ožbolt, Blejdea, Kous.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…