Celjani bi se utegnili v zimskem prestopnem roku okrepiti še z enim bivšim članom Domžal. Rudiju Požegu Vancašu bi se lahko na celjski Areni Petrol po naših informacijah pridružil tudi Matej Podlogar, ki je prost nogometaš, saj je danes, pol leta pred iztekom pogodbe, prekinil sodelovanje z domžalskim prvoligašem.


“Matej je izrazil željo po odhodu, saj si želi igrati bolj redno. Poleti bi mu potekla pogodba in v tem trenutku nismo bili prepričani, če bi sodelovanje podaljšali, zato smo njegovo željo upoštevali. Mateju se zahvaljujemo za vse kar je dal našemu klubu, saj je bil v zahtevni drugi polovici pretekle sezone eden naših najmočnejših adutov. Želimo mu veliko sreče na nadaljnji poti,” je za spletno stran domžalskega kluba dejal športni direktor Matej Oražem. Podlogar se kljub dejstvu, da je v drugi polovici minule sezone dosegel nekaj pomembnih zadetkov, ni uspel prebiti v ospredje, pod vodstvom trenerja Luke Elsnerja je za Domžale odigral 36 uradnih tekem, dosegel pa je tudi sedem zadetkov.

Domžalčani tako razpolagajo le še z dvema napadalcema, trenutno pa lahko Elsner računa zgolj na Antonia Manceja, saj ima Slobodan Vuk težave s poškodbo trebušnega zidu. A Oražem poudarja, da bodo v klubu nastalo luknjo nadomestili zgolj z dodano vrednostjo: “Nekaj možnosti imamo še odprtih, predvsem na položaju napadalca, vendar se bomo okrepili le v kolikor bomo ocenili, da igralec prinaša pravo dodano vrednost naši ekipi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…